;

GUL LINJE: 5km & 30 Hinder RÖD LINJE: 8km & 40 Hinder.

Vi förbehåller oss rätten att banan kan ändras.

Hinderlista

EVENTKALENDER 2019

BORÅS ACTIONRUN
4 MAJ

KALMAR ACTIONRUN
25 MAJ

MALMÖ ACTIONRUN
8 JUNI

VÄSTERÅS ACTIONRUN
31 AUGUSTI

STOCKHOLM ACTIONRUN
21 SEPTEMBER

VÄLKOMMEN TILL NYA NJIE ACTIONRUN!

NJIE har blivit en del av ActionRun och genom förvärvet byter vi namn till NJIE ActionRun.

NJIE ActionRun är Sveriges största hinderbana i stadsmiljö som riktar sig till både elit och motionärer som antingen tävlar individuellt eller i grupp. Företaget drivs av far och son, Tomas och Jesper Ahremark som även bygger alla hinder själva. Sedan den första upplagan av ActionRun år 2014 har evenemanget lockat tusentals deltagare och åskådare vilket resulterat i att tävlingen blivit en stor publikfest. Banan tar de tävlande igenom både tekniska och roliga hinder.

Assan Njie, grundare av NJIE – “Vi är två entreprenörsdrivna företagsledare som byggt upp bolagen från grunden och vi delar även samma vision och filosofi, att få folk att ta ett steg mot en hälsosammare och mer aktiv livsstil. Dessutom ser vi även att ActionRun är ett naturligt komplement till vår övriga affär och framtida satsningar.”

Tomas och Jesper Ahremark kommer tillsammans med NJIE att utveckla och expandera eventet i såväl Sverige som i Norden. Deras främsta fokus blir att maximera upplevelsen för såväl löparen som för eventbesökaren för att ta NJIE ActionRun till en helt ny nivå.

Tomas Ahremark, grundare av ActionRun – “Vi är väldigt glada att NJIE med Assan i spetsen valt att gå in som delägare i bolaget. Tillsammans med teamet på NJIE är ambitionen att utveckla och expandera NJIE ActionRun ytterligare för att kunna inspirera fler till en mer aktiv och hälsosam livsstil”.

 

Det spelar ingen roll vad du har för bakgrund inom träning då vår hinderbana passar för alla. Banan finns i olika svårighetsgrader, 5 eller 8km med 30 respektive40 hinder och du kan springa som elit, motionär eller bara Run For Fun, som är utan tidspress.

Utmana dig själv, dina vänner eller sätt ihop ett lag tillsammans med dina kollegor!
Valmöjligheterna är många och främjar din personliga utveckling samtidigt som du har roligt.

Publikfest
Utöver en utmanade hinderbana så är NJIE ActionRun även en stor publikfest mitt i staden. Under 2018 hade vi ca 125 000 åskådare på våra event och nästan 10 000 antog vår utmaning att springa loppet. Vi kan inte säga annat än att det blev en succé i samtliga städer!

Moderna Hinder

Vi på NJIE ActionRun arbetar kontinuerligt med att utveckla nya roliga och tekniskt svåra hinder, samtidigt vill vi behålla våran bredd och mix av hinder för att det ska passa alla.
Vårt motto är att alla som springer våra lopp ska få chansen till nya utmaningar och alltid utvecklas och lyckas!

FUN FACTS ACTIONRUN

Publik

ActionRun är ett av Sveriges största livearrangemang med 125.000 besökare.

Deltagare

Närmare 10.000 deltagare sprang ActionRun, varav 42% var kvinnor. 

Företag

1.500 deltagare fördelat på drygt 200 företag deltog.

Filmer

Filmerna har haft 295.000 visningar på Facebook, och delats över 500 gånger.

Hemsida

ActionRun.se hade över 230.000 besökare under 2017.

Hashtag

Över 15.000 personer använde #ActionRun på Instagram.

       

Om ActionRun

 

ActionRun är ett av Sveriges största OCR / Hinderbanelopp som riktar sig till både elit och motionärer. En härlig mix av tekniskt roliga hinder i absolut världsklass. Välj mellan två svårighetsgrader 5 eller 8 km, med 30 respektive 40 hinder.
CHALLENGE ACCEPTED?Eventkalender 2020

 
Kalmar - 16 Maj
Linköping - 13 Juni
Borås - 15 Augusti
Stockholm - 12 September
Helsingborg - 26 September

Samarbeten

 

Kontakt

 
ActionRun AB
Krokslätts Fabriker 30,
431 37 Mölndal
Org. nr. 556584-0351

Anmälan & Övriga Frågor
[email protected]