;

ActionRun AB har följt utvecklingen av COVID-19 och på grund av den rådande situationen med regeringens nya beslut om förbud mot sammankomster över 50 personer samt den ökade smittspridningen i landet, ser vi ingen annan utväg än att behöva ställa in samtliga lopp under 2020. Det finns dessvärre inte längre förutsättningar för oss att kunna genomföra loppen i år

Både på grund av Force Majeure och bolagets ekonomiska situation orsakad av coronapandemin har ActionRun AB ingen möjlighet att återbetala eller flytta startplatserna till nästa år. ActionRun AB har gjort ett avtal med huvudsponsorn NJIE Foods AB, som kommer erbjuda samtliga deltagare som erlagt en anmälningsavgift till loppen 2020 att hämta ut NJIE produkter utan kostnad på www.njie.com till ett värde av 500 kr. NJIE kommer omgående att skicka ut en rabattkod till berörda löpare och i tillfälle ni inte mottagit rabattkoden innan den 15 april 2020 vänligen kontakta [email protected].

Vi vill tacka för ert tålamod och beklagar verkligen för det besvär som detta har medfört. Vi ser fram emot att se er igen 2021!

Stay Safe!
Vänlig hälsning

ActionRun AB

       

Om ActionRun

 

ActionRun är ett av Sveriges största OCR / Hinderbanelopp som riktar sig till både elit och motionärer. En härlig mix av tekniskt roliga hinder i absolut världsklass. Välj mellan två svårighetsgrader 5 eller 8 km, med 30 respektive 40 hinder.
CHALLENGE ACCEPTED?Eventkalender 2020

 
Kalmar - 16 Maj
Linköping - 13 Juni
Borås - 15 Augusti
Stockholm - 12 September
Helsingborg - 26 September

Samarbeten

 

Kontakt

 
ActionRun AB
Krokslätts Fabriker 30,
431 37 Mölndal
Org. nr. 556584-0351

Anmälan & Övriga Frågor
[email protected]